Skidspår

Vedbobacken satsar nu på att få till bra längdspår i anslutning till skidbacken. Vår ambition är att på sikt erbjuda 1 km, 2.5 km och 5 km längdspår som utgår från framsidan av skidbacken och går bak mot och i Vedboskogen.

Spåren är under utveckling och på sikt hoppas vi att alla spår blir elbelysta.

 

Konstsnöspåret - Adsum Ski Track 2 km

Vi kan nu erbjuda 2 km längdspår på konstsnö i anslutningen till Vedbobacken! Slingan är spårad med 3 spår i bredd för klassisk åkning, och halva är lättåkt medan andra halvan är krävande med rejäl stigning uppför/utför. Belysningen är tänd till 21.30

Konstsnöspåret sköts privat utan kommunala bidrag. Det är därför ett avgiftsbelagt betalspår och kräver spårkort, vilket ska köpas vid liftkortsförsäljningen under anläggningens ordinarie öppettider för 65 kr/dag eller 650 kr/säsong. Keycard används vid påladdning och finns att köpa i liftkortsförsäljningen. När kassan är stängd ska dagkort 65 kr swishas till 123 082 09 44.

(Säsongskort till skidspåret ingår i säsongskortet till skidbacken.)

 

Spårstatus

För senaste spårstatus gå in på skidspår.se Kassan för spårkort öppen vardagar 17-21 och helger 10.30-16. När kassan är stängd ska dagkort 65 kr swishas till 123 082 09 44. Kontroll utföres av liftpersonalen.

 

 

Pistkarta

Webkamera

Skidskola