Nyheter

Alla på snö i Västerås v.5!

Publicerad 2019-01-29 10:29

Återigen är Västerås en alla på snö-kommun och över 400 4:e klassare får prova på snöaktiviteter!

I underbart vinterväder arrangeras för 6:e året en Alla på snö-vecka hos oss i Vedboacken tillsammans med Svenska Skidförbundet och Widénska Gymnasiet. Tio grundskolor med över 400 elever kommer till oss under veckan för att prova på slalom, längdskidor och pulkaåkning helt gratis! Ledare för dagen är gymnasieelever från Widénska Gymnasiet som har genomgått en ledarskapsutbildning hos Svenska Skidförbundet med inriktning på skidåkning! Vi är mycket glada att kunna erbjuda denna möjlighet som för många elever blir den första kontakten med skidåkning och friluftsliv! Alla på snö-dagen pågår mellan 9-14 och olika skolor besöker backen varje dag under hela veckan! För mer info gå in på Skidförbundets hemsida http://www.skidor.com/Grenar/allapasno/OmAllapasno/