Nyheter

Alla på snö i Vedbobacken!

Publicerad 2018-02-05 11:01

Hela v.6 kör vi Alla på snö i Västerås!

Under denna vecka kör vi återigen Svenska Skidförbundets satsning "Alla på snö!" där ca 400 elever i årskurs 4 från ett flertal skolor runt om i Västerås får prova på slalom, längdskidor och pulka/bob gratis i Vedbobacken! Utrustning finns att låna för de som inte har och ledare under veckan är elever från Widénska Gymnasiets idrottsprogram. För 6:e året i rad är Västerås en av flera kommuner som deltar i satsningen för att få fler att uppleva glädjen att glida på snö! Vi är mycket glada att kunna erbjuda denna möjlighet som för många elever blir den första kontakten med skidåkning och friluftsliv! Alla på snö-dagen pågår mellan 9-14 och olika skolor besöker backen varje dag under hela veckan!