Nyheter

Adsum Ski Track

Publicerad 2017-02-10 21:16

ADSUM SKI TRACK är ett samarbete mellan Vedbobacken och ADSUM för att utveckla konstsnöspåret!

Samarbetet ska leda till ökat intresse för skidåkning och möjliggöra att flera får möjligheten att upptäcka glädjen med att åka skidor vilket är viktiga steg i Vedbobackens fortsatta utveckling. Som ett resultat av detta gavs möjligheten till att belysa halva sträckan av konstsnöspåret till denna vintersäsong. Vedbobacken vill rikta ett stort tack till samtliga anläggningsgäster och ett stort tack till ADSUM för att ni gör det möjligt att framöver fortsätta utveckla Vedbobacken. *Adsum tillhandahåller tjänster inom revision, redovisning, skatt, bolagsrätt och controlling. Besök Adsum på Kristinagatan 15 i Västerås eller på webben http://www.adsum.se/