Nyheter

Alla på snö v.5!

Publicerad 2016-02-01 19:12

Återigen är Västerås med och erbjuder alla på snö!

Under denna vecka kör vi återigen Svenska Skidförbundets satsning "Alla på snö!" där ca 400 elever i årskurs 4 från ett flertal skolor runt om i Västerås får prova på slalom, längdskidor och pulka/bob gratis i Vedbobacken! Utrustning finns att låna för de som inte har och ledare under veckan är elever från Widénska Gymnasiets idrottsprogram. För fjärde året i rad är Västerås en av landets 38 kommuner som deltar i satsningen för att få fler att uppleva glädjen att glida på snö! Totalt har nästan 2000 av Västerås 4:e klassare fått chansen att vara med och för många elever är det första gången de provar skidåkning och snösport! Alla på snö-dagen pågår mellan 9-14 och olika skolor besöker backen varje dag under hela veckan!