Nyheter

Invigning av årets nyheter 23/1!

Publicerad 2016-01-22 19:57

Vintern fortsätter hos oss i Vedbobacken och nu inviger vi årets nyheter!

Lördagen den 23/1 kl 12:00 inviger vi årets nyheter och det nya skidbandet! Hans Stergel som är ordförande i nämnden för Idrotts- och friluftsliv Västerås Stad inviger bandet tillsammans med nya maskotten snögubben Bobbo! Vi bjuder på korv med bröd till alla som vill! Vedbobacken har tillsammans med Västerås Slalomklubb beviljats pengar från Idrottslyftet och Västmanlands Idrottsförbund för att öka säkerheten i skidbacken! Tack vare Idrottslyftet har ett nytt säkert nybörjarområde med skidband skapats, belysningen förbättrats och säkerhetsnät kunnat köpas in. I anläggningen finns också tack vare Västerås Stad nu även en hjärtstartare och en ny räddningspulka kommer att köpas in! Allt för att öka säkerheten och tryggheten för alla besökare!